Com puc enviar les feines?

El correu electrònic és el mitjà habitual per feines de poc volum de dades. Per feines de gran volum recomanem eines com WeTransfer o qualsevol altra que vostè vulgui utilitzar. I sempre queda el recurs de la visita presencial al nostre taller, on estarem encantats d’atendre’l.

En quin format han d'estar els fitxers per filmar o imprimir?

Tot i que encara podem treballar en format obert (InDesign, Quark, Illustrator, FreeHand, Corel, Photoshop), recomanem enviar les feines en format PDF d’alta resolució (hi ha molts subformats, depenent de l’aplicació que el generi). És més ràpid i segur: no cal enviar tipografies, imatges ni fitxers vinculats. Estalviarem problemes i guanyarem temps.

Quin és el termini habitual d'entrega de feines?

Evidentment depèn del volum de la comanda però el termini habitual és de mig dia.

Envieu les feines per servei de missatgeria?

Si la distància respecte al nostre centre de treball és curta, potser no val la pena fer servir missatgers. Probablement trobarem altres mitjans més ràpids i econòmics. Ara bé, si això no és possible, podem gestionar el sevei de missatgeria i fins i tot assumir-ne el cost en la modalitat d’entrega abans de les 19 hores per comandes de 8 planxes o més.

Quin és el format màxim de planxa que podeu filmar?

El format màxim de planxa que podem filmar és de 66x83cm

Tinc un formar de planxa que no surt a la vostra web, podeu filmar-lo?

El convidem a contactar amb nosaltres i fer-nos la consulta pel format específic de la seva màquina d’imprimir. Tot i que no sigui un format habitual, sempre es poden tallar les planxes a mida.

Puc fer servir el corrector de planxes de sempre?

Cada emulsión de planxa requereix el seu corrector. Li donaren la referència exacta que ha de fer servir amb les planxes digitals o li podem suministrar nosaltres mateixos.

Puc fer jo el muntatge de les formes d'impressió?

Ens adaptem a la manera de treballar de cada client. Si vostè s’estima més muntar mida planxa ens limitarem a enviar la feina muntada a producció. Però si no té els mitjans o no és factible, nosaltres farem la imposició de pàgines sense cap mena de recàrrec, encara que caldrà més temps de producció.

La feina és a quadricromia però el client ha deixat tintes planes. Ho podeu solucionar?

Tot i que recomanem controlar acuradament la conversió de tintes planes a quadricromia per part del client, tenim eines per fer-ho automàticament.

M'han enviat una feina en PDF i està tot en RGB. Ho podeu solucionar?

El nostre fluxe de treball farà la conversió a CMYK segons els seus paràmetres. Els resultats són molt bons, tot i que s’ha de ser conscient que la gamma de colors RGB és molt més àmplia que la dels colors CMYK i potser hi ha colors fora de gamma.

Tinc un problema: anem tard!

Això no és un problema, és la nostra feina.